Δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν από το απίστευτο περιστατικό με την ξέφρενη πορεία ενός αυτοκινήτου στη Μονεμβασιά, καθώς όπως αναφέρει το notospress.gr κατέληξε και το δεύτερο θύμα που είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό γεγονός έδωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αγροτικού ήταν σε κατάσταση αμόκ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει μηχανάκι που επέβαιναν τα δύο θύματα, γύρω στα 70.

Αρχικά, ο 50χρονος παρέσυρε το ένα άτομο για περίπου 200 μέτρα, έκανε αναστροφή και παρέσυρε και τον δεύτερο, ενώ στη συνέχεια εμβόλισε ένα περιπολικό κι ένα άλλο όχημα που προσπάθησαν να σταματήσουν την πορεία του, λίγο πριν συλληφθεί.

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», σημείωσε ο κ. Χρηστάκος, εξηγώντας ότι ο οδηγός φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα.

Ο αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε ότι ο οδηγός και τα θύματα είναι πιθανό να γνωρίζονταν, καθώς μιλάμε για μία περιοχή 1.000 ατόμων, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει πληροφορίες για διαφορές των τριών ανδρών.