Ένα απίστευτο περιστατικό είχαμε το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, με την ξέφρενη πορεία ενός αυτοκινήτου να οδηγεί στον θάνατο ένα άτομο, ενώ άλλο ένα τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, ο οδηγός του οχήματος χτύπησε ένα μηχανάκι, που ήταν σχεδόν σταθμευμένο με δύο αναβάτες. Ο ένας άνθρωπος χτύπησε σοβαρά, ενώ ο δεύτερος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο για περίπου 300 μέτρα.

Το μαρτύριό τους δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο οδηγός έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα να σύρει για ακόμη 200 μέτρα τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια παρέσυρε και τον άλλο αναβάτη, που κείτονταν χτυπημένος στην άσφαλτο.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να ειδοποιεί την Αστυνομία και να κρύβεται για να γλιτώσει από την ξέφρενη πορεία του οχήματος. Τελικά, τη λύση την έδωσε το περιπολικό που έσπευσε στο σημείο, με τον οδηγό του να αποφασίζει να τρακάρει το μοιραίο αυτοκίνητο για να το σταματήσει, ενώ ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ για να βοηθήσει στην προσπάθεια να μπει φρένο στο αυτοκίνητο.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν προκύπτει κάποια διένεξη μεταξύ των τριών ατόμων που ενεπλάκησαν στο απίστευτο περιστατικό.