Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησαν οι οκτώ στενοί φίλοι του Άλκη, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος στη Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Άλκη και σύμφωνα με δημοσίευμα του voria.gr, ζητούν από τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλούν σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνούν.

Έτσι, εξέφρασαν τη λύπη τους και τον πόνο του μέσα από ένα ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

«Αδερφέ́ μας αντίο. Ευχόμαστε να πάθουν όλοι αχρωματοψία. Να ενωθούν όλοι. Να βγουν. Να φωνάξουν. Θα ανταμώσουμε ξανά́ αδερφέ́. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνοι για να κόβεις το ψωμί́. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος. Η μάνα σου εχθές έχασε έναν γιο. Σήμερα έχει άλλους 8. Καλό́ ταξίδι αδερφέ́ μας. ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ -P9K» συγκλονίζουν οι φίλοι του Άλκη.

Το σημείωμα που άφησαν οι φίλοι του Άλκη στο σημείο που δολοφονήθηκε

Δεκάδες είναι τα μηνύματα στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης. Απλοί περαστικοί αλλά και φίλοι του άτυχου 19χρονου εκφράζουν τη λύπη και την οργή τους για την αιματηρή επίθεση που έστειλε στο χώμα τον νεαρό οπαδό του Άρη. Εκεί και το σημείωμα του κολλητού του φίλου.

«Δεν είμαι πια ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν σε φέρνει πίσω. Ο κολλητός σου» αναφέρει το thestival, ενώ ακριβώς δίπλα έχει αφήσει ένα άλλο που αναφέρει: «Αφήνουμε τα δάκρυα μας εδώ που άφησες το αίμα σου. Καλό ταξίδι αδερφέ μας».

Σημείωμα στο σημείο δολοφονία του Άλκη