Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στη σκηνή του εγκλήματος.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, αλλά και για δακτυλικά αποτυπώματα. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι δράστες επομένως δεν χρησιμοποίησαν ένα όπλο, χρησιμοποίησαν τουλάχιστον δύο, καθώς έχουν βρεθεί το δρεπάνι αλλά και το μαχαίρι.

Πριν από τρεις ημέρες είχε εντοπιστεί και το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, δίπλα σε σκουπίδια.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την αστυνομική έρευνα είναι ότι το κομβόι των αυτοκινήτων με τους χούλιγκαν ξεκίνησε από τον σύνδεσμο όπου έκανε έρευνα η αστυνομία και βρήκε πολλά πολεμοφόδια. Εκεί ο 23χρονος Αλβανός άφησε και το κινητό του τηλέφωνο μετά τη δολοφονία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο 23χρονος και δύο με τρία άτομα επέστρεψαν στον σύνδεσμο και πιθανότατα να άφησαν κάποια από τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν για την επίθεση σε βάρος των οπαδών του Άρη που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη.

Στο μεταξύ, πληροφορίες που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως προχωρούν οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μετά και τη σύλληψη του 23χρονου ως φερόμενου δράστη του φονικού, ενώ είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις με νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με το Open, τα κινητά των εμπλεκόμενων «μιλούν» ενώ στην έρευνα φαίνεται πως έχει εμπλακεί και η ΕΥΠκαθώς σε θέματα κοινού ποινικού δικαίου, ειδικά αν πρόκειται για στυγερά εγκλήματα, η υπηρεσία εμπλέκεται, προκειμένου να βοηθήσει αποτελεσματικά στις έρευνες, παρέχοντας την κατάλληλη τεχνολογία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας», μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στενά στη δολοφονική επίθεση. Οι έρευνες προχωρούν γρήγορα, ανατέθηκαν σε ανώτατο επίπεδο, στον διοικητή βορείου Ελλάδας, ενώ αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.