Οι συρμοί του μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Αναλυτικά, η εταιρεία ενημερώνει πως «σήμερα Τετάρτη 26/01/2022 η κυκλοφορία των μέσων σταθερής τροχιάς πραγματοποιείται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο της Γραμμής 1. Η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη Γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα.

ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και στις 2 γραμμές. Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

ΤΡΑΜ: Αποκατάσταση κυκλοφορίας σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 “Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος”. Στη Γραμμή 6 “Σύνταγμα – Πικροδάφνη” τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης».

Λεωφορείο στο χιόνι

Σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών και των τρόλεϊ

Νωρίτερα, από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε πως σταδιακά αποκαθίσταται και η «λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου», με τα λεωφορεία και τρόλεϊ να «πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσης τους».

Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ. Προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές στις περιοχές Ανατολικής Αττικής , Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων, κατά την ίδια ενημέρωση.

«Με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία του Ομίλου ΟΑΣΑ παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια διευρύνονται αναλόγως», σημειώνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.