Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε ανοιχτά στις κατηγορίες των τελευταίων ημερών, από την υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τις αναρτήσεις του Ηλία Γκιώνη.

Αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε: «Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δ.Φ. τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ.

Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

Στη συνέχεια ο γνωστός ινσταγκράμερ απάντησε για τα likes τα οποία και έκανε κάτω από σεξιστικά σχόλια αλλά και ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media. Ο ίδιος ανέφερε πως τα likes ήρθαν έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, κάτι το οποίο στη συνέχεια φαίνεται να μετάνιωσε, την ώρα που στο twitter εξακολουθεί να επικρατεί το #Cancel_Kopsialis.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απαντά στον Ηλία Γκιώνη

Ο γνωστός ινσταγκράμερ αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του ακτιβιστή, απάντησε στις κατηγορίες του: «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».