Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Σεϊδαρίδη κατέγραψε για «Το Πρωινό» την πρώτη βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την έλευση του 2022, μαζί με την σύζυγο του και τον σκύλο τους.

Όπως είπε ο φωτογράφος περίμενε αρκετές ώρες για να τραβήξει τις φωτογραφίες. Το ζευγάρι, αφού τον αντιλήφθηκαν, δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει να τους φωτογραφίσει, ούτε όμως ανταπέδωσε τον χαιρετισμό και τις ευχές. «Δεν έβγαλαν ούτε ανάσα, ήμουν ευγενικός. Ίσως αισθάνθηκε και τη διάθεσή μου. Έξι ώρες περίμενα» είπε.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου μετέδωσε ότι την Πρωτοχρονιά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την πέρασε στην «απομόνωση», καθώς μόνο με τον αδελφό του διατηρεί τακτικές επαφές τις τελευταίες ημέρες, όπως και με τον δικηγόρο του, χωρίς να έχει πολλές άλλες συναντήσεις ή να δέχεται επισκέψεις.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μετέφερε πληροφορία από αστυνομικό πως συνολικά 12 είναι οι γυναίκες που σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τα τελευταία χρόνια και διαθέτουν ή αναζητούν στοιχεία για ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες τους, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, εν αγνοία τους.