Το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τη Δευτέρα (13/12) έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων, αναλύσεων και επικριτικών σχολίων. Ο λόγος δεν είναι ένα ακόμα «κρύο» ανέκδοτο που είπε στον «αέρα» της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα αλλά μια καταγγελία η οποία ξεκίνησε ένα… τσουνάμι αποκαλύψεων.

Συγκεκριμένα, πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με την συνδρομή του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη δημοσιοποίησε την υπόθεση της. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, εκείνος «ανέβασε» σε sites πορνογραφικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο από τις ερωτικές τους περιπτύξεις εν αγνοία της.

Μόλις η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας οι εξελίξεις άρχισαν να «τρέχουν»…

Τι αναφέρει η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το κουβάρι της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεκίνησε με αφορμή μια σειρά Instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη ο οποίος μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει κινηθεί νομικά κατά του παρουσιαστή.

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα.

Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Το άδοξο τέλος μιας συνεργασίας

Την ίδια μέρα, οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα κλήθηκαν να διαχειριστούν τις αποκαλύψεις για τον φίλο και συνεργάτη τους. Και ενώ οι φήμες και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την εκπομπή να μη βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 το βράδυ της Δευτέρας. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης όμως, αποφάσισαν να «κοιτάξουν» στα μάτια τους τηλεθεατές και να τους μιλήσουν για την υπόθεση. Οι τρεις παρουσιαστές στις 20:00 το βράδυ εμφανίστηκαν στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα. Από τους τίτλους αρχής φάνηκε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή αφού όχι μόνο αφαιρέθηκε το όνομα του αλλά και κάθε πλάνο που τον εμπεριείχε.

Ράδιο Αρβύλα

Συναισθηματικά φορτισμένοι αλλά και ντυμένοι στα μαύρα, ο Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της συνεργασίας τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τόσο στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα όσο και στο Βινύλιο.

«Δεν θα είναι εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν θα είναι από δω και πέρα. Αυτό που συνέβη είναι πως σήμερα ο Κωστάκης που μιλήσαμε σήμερα μου είπε ότι την στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι… κάτι που εμείς μισούμε και καταπολεμάμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποφάσισε για λόγους που δεν ξέρω, να δημοσιεύσει… Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς να το ξέρει. Σημασία έχει το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι. Όταν μου το είπαν αυτό, η πρώτη αντίδραση ήταν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο ήμασταν σίγουροι πως πρόκειται για αυτά που πολλές φορές το διαδίκτυο γράφει. Όταν ασχολήθηκα συνειδητοποίησα πως όντως αυτή η ιστορία συμβαίνει. Χρειάστηκαν ώρες για να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω την απόφαση μου και την απόφαση μας πως μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω. Του εξέφρασα και το θυμό μου που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει αφού έμμεσα μας αφορά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Να σημειωθεί, πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εκτός από τη θέση του στο Ράδιο Αρβύλα και στο Βινύλιο, «έχασε» και τη θέση του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου όπου εργαζόταν.

Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μέσω της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Τρίτης (14/12) προχώρησε στην πρώτη του επίσημη δήλωση για την υπόθεση του μέσω της οποίας χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα του.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Οι άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας χρειάστηκε η πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό και να το παραδώσει στις Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης στην κάμερα του Πρωινού, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου πως: «Παρόλο που έκανε την καταγγελία στον Στάθηο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο, χρειάστηκε τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας. Έψαξε τις πορνογραφικές σελίδες, που είναι απρόσωπες. Ήταν αρκετά χρονοβόρο και δύσκολο. Όπου υπήρχε μέιλ, και μπορούσες να επικοινωνήσεις, κατέβηκαν όλα τα αρχεία. Η κοπέλα από το 2016 μέχρι και σήμερα, είναι τελείως μόνη της και όσον αφορά στα δικαστικά. Έχει κάτσει και έχει δει άπειρες ώρες πορνό για να βρει τον εαυτό της…Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν οι δυο τους σε σχέση, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια» ανέφερε ο ακτιβιστής.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Από την περιγραφή που μου έκανε η κοπέλα, μπορεί να έπιναν καφέ στο σαλόνι κι αυτός να ανέβαζε τα βίντεο στο δωμάτιο. Ήταν τόσο οι ημερομηνίες μαζί…Έπειτα κι αφού του κατατέθηκε η μήνυση, επί τόπου, ανέβασε κι άλλο βίντεο. Όλη η δικογραφία υπάρχει αναλυτικά. Αφού έκανε τη μήνυση την πρώτη, αυτός ξανανέβασε βίντεο και μετά του ξαναέκανε μήνυση και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Είναι και ο ίδιος στα βίντεο».

«Μου μπήκαν σκέψεις να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου άκουσε την συγγνώμη του αλλά δεν την έκανε δεκτή αφού «δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο» όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «T- Live».

«Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα» πρόσθεσε στην συνέχεια η νεαρή γυναίκα η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στο διαδίκτυο.

Η επικοινωνία των Ράδιο Αρβύλα με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ράδιο Αρβύλα

Μέσω της εκπομπής τους Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης κοιτώντας την κάμερα απευθύνθηκε στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Μην νιώθεις καθόλου άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες νομικά. Είμαστε εδώ για σένα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Νιώθουμε την ανθρώπινη ανάγκη. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας βρει και να μας είχες πει τι είχε συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Μετά το τέλος της εκπομπής της Δευτέρας, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου επικοινώνησε με τον Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά και εκείνοι «συγκλονίστηκαν με την σεμνότητα της».

Ο Αντώνης Κανάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook γνωστοποίησε την επικοινωνία με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου η οποία προχώρησε στην καταγγελία κατά του παρουσιαστή εξαιτίας των βίντεο και των φωτογραφιών τους που δημοσίευσε στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση της.

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους. Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της…

Posted by Antonis Kanakis Official on Wednesday, December 15, 2021

Οι Ράδιο Αρβύλα δίπλα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με όλους τους τρόπους

«Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στο κείμενο που δημοσίευσε στο facebook την Τετάρτη και την Πέμπτη έγινε γνωστό τι εννοούσε ο παρουσιαστής με αυτές τις λέξεις. Συγκεκριμένα, οι Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη και φίλου τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Πέμπτης (16/11), οι Ράδιο Αρβύλα έχουν ήδη κινηθεί νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μεταδόθηκαν και δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Μίλησα με τον κύριο Κανάκη και τον κύριο Κιούση. Μου είπαν ότι θέλουν να σταθούν δίπλα μου και να με βοηθήσουν… να με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ, να με στηρίξουν ηθικά, στα νομικά έξοδα, να βρούμε ειδικούς που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Δεν ξέρω όμως ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει πραγματικά».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν θέλω να πω τίποτα

Έξω από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης του. Ο παρουσιαστής ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του με την οποία παντρεύτηκε πριν από 1,5 μήνα δεν θέλησε να πει πολλά στις κάμερες. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρκέστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους πως: «Δεν θέλω να πω τίποτα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του στις κάμερες έξω από το σπίτι του

Αυστηροποίηση των ποινών για το revenge porn

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου πήρε μεγάλη δημοσιότητα και με αφορμή αυτό το υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται πως εξετάζει την αυστηροποίηση των ποινών για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης και διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την προσωπική ερωτική ζωή, εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως προανήγγειλε ο Κωνσταντίνος Τσιάρας μιλώντας στον Ant1. O Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε πως εξετάζεται η αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της πράξης σε κακούργημα (από πλημμέλημα που θεωρείται σήμερα) και κατ’ επέκταση η αύξηση της επαπειλούμενης ποινής.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ήξεραν όλοι ότι είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής» 

Στην συμπεριφορά όμως του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναφέρθηκε και μια πρώην εργαζόμενη των Ράδιο Αρβύλα η οποία μέσω των social media κατήγγειλε πως: «Ήξεραν όλοι ότι είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής».

«Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”.

Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.

Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε» αναφέρει μεταξύ άλλων η νεαρή γυναίκα στο κείμενο της.

Via internet ΓΙΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΌΠΟΥΛΟ: Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα…

Posted by Stavros Giannakopoulos on Wednesday, December 15, 2021

Δεν θα τον εκπροσωπήσει ο αδερφός του στη δίκη

Ο αδερφός του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι δικηγόρος και το μυαλό όσων άκουσαν για την υπόθεση που έχει καταγγελθεί θεώρησαν πως εκείνος θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη. Ο αδερφός όμως του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας στην εκπομπή T-Live τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Όχι, δεν θα εκπροσωπήσω εγώ νομικά τον αδελφό μου. Το λέω ειλικρινά δηλαδή. Δεν είμαι σε θέση να χειριστώ μια τέτοια υπόθεση. Ψυχολογικά δηλαδή δεν μπορώ να το αναλάβω. Η υπεράσπιση ενός συγγενή, του αδελφού μου συγκεκριμένα, είναι δύσκολη. Δεν θα με δείτε στην υπόθεση» ανέφερε.

«Ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση. Ενδεχομένως είχε διστάσει ν’ απευθυνθεί σ’ εμένα παρ’ ότι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος. Πραγματικά δεν ξέρω τι να σας πω. Έχω συζητήσει πολύ λίγο μαζί του γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση. Έχω μιλήσει πολύ λίγο μαζί του. Δεν ξέρω αν έχει δικηγόρο, νομίζω ότι δεν έχει» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν ήξερα για την υπόθεση. Το πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καταλαβαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της οικογένειας μου. Είμαστε σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε» είπε ο αδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου.