Μετά του Ράδιο Αρβύλα, μία ακόμη συνεργασία του Στάθη Παναγιωτόπουλου διακόπτεται εξαιτίας των καταγγελιών της πρώην συντρόφου του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιαστή ότι δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές τους και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα για ενηλίκους.

«Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε καθημερινή εκπομπή.

ΑνακοίνωσηΗ ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον…

Posted by Rock Fm 89.2 Limassol on Wednesday, December 15, 2021

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο Αντώνης Κανάκης είχε ανακοινώσει την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο.

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Το Ράδιο Αρβύλα για μας είναι αγάπη, είναι επικοινωνία και ανθρωπιά. Τα έχουμε χαμένα. Το πρώτο που θα έπρεπε να πω είναι συγγνώμη γιατί ο λόγος δεν θα είναι δομημένος. Δεν ξέρω πώς θα κυλήσει. Θα κάνω προσπάθεια να τα πω όσο πιο δομημένα. Δεν θα είναι εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν θα είναι από δω και πέρα. Αυτό που συνέβη είναι πως σήμερα ο Κωστάκης που μιλήσαμε σήμερα μου είπε ότι την στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι… κάτι που εμείς μισούμε και καταπολεμάμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποφάσισε για λόγους που δεν ξέρω, να δημοσιεύσει Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς να το ξέρει. Σημασία έχει το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι. Όταν μου το είπαν αυτό, η πρώτη αντίδραση ήταν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο ήμασταν σίγουροι πως πρόκειται για αυτά που πολλές φορές το διαδίκτυο γράφει. Όταν ασχολήθηκα συνειδητοποίησα πως όντως αυτή η ιστορία συμβαίνει. Χρειάστηκαν ώρες για να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω την απόφαση μου και την απόφαση μας πως μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω. Του εξέφρασα και το θυμό μου που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει αφού έμμεσα μας αφορά».