Με το θέμα της καταγγελίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου ασχολήθηκε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης. Ο Αντώνης Κανάκης αφού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εκπομπή βγήκε στον «αέρα» θέλησε να μιλήσει στους τηλεθεατές για το θέμα αυτό και υπογράμμισε πως πλέον «κουμπώνουν διάφορα πράγματα».

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, στη διάρκεια της επαγγελματικής τους συνύπαρξης με τον Στάθη Παναγιώτοπουλο δεν είχαν γνωρίσει καμία σύντροφό του και πλέον αυτό αποκτά νόημα.

Στην συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και της έστειλε μήνυμα από τον τηλεοπτικό αέρα αφού όπως είπε διάβασε την καταγγελία της και άκουσε όσα ανέφερε.

«Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Μην νιώθεις καθόλου άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες νομικά. Είμαστε εδώ για σένα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Νιώθουμε την ανθρώπινη ανάγκη. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας βρει και να μας είχες πει τι είχε συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.