Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς αποφάσισαν να μην «κοπεί» το Ράδιο Αρβύλα μετά την ανακοίνωση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνεται από την εκπομπή. Στην σκιά της καταγγελίας περί revenge porn η οποία βαραίνει τον παρουσιαστή, το Ράδιο Αρβύλα βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης (14/12).

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης φανερά συναισθηματικά φορτισμένοι και ντυμένοι στα μαύρα, υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό υπό τους ήχους της μουσικής του Bob Marley.

Ο Αντώνης Κανάκης τόνισε πως η αποψινή εκπομπή σίγουρα δεν θα είναι σατιρική και πως για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που προβάλλεται η εκπομπή και «έχουν ακούσει» πολλά τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, θα μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν.

Μάλιστα ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων: «Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;».

Οι δυο λόγοι που βγήκε στον «αέρα» το Ράδιο Αρβύλα

Δυο είναι οι λόγοι για τους οποίους το Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης βγήκε στον «αέρα» σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής ο πρώτος λόγος είναι πως δεν γίνεται να υπάρχει όλο αυτό το θέμα και εκείνοι να είναι αλλού αφού είναι κάτι που δεν το έχουν κάνει ποτέ. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο βγήκε στον «αέρα» η εκπομπή είναι πως ο Αντώνης Κανάκης, θα απαντήσει σε ορισμένες επικρίσεις. «Πώς και σε ποιους θα τα πούμε στην συνέχεια» τόνισε ο παρουσιαστής.

Η τρίτη φορά στην ιστορία της εκπομπής που δεν θα κάνουν σάτιρα

Ο Αντώνης Κανάκης ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως η αποψινή εκπομπή δεν θα είναι σατιρική και πως πρόκειται για την τρίτη φορά στην ιστορία της εκπομπής που γίνεται αυτό. Η πρώτη φορά ήταν στη Marfin, η δεύτερη με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η τρίτη απόψε με όλο αυτό που γίνεται με τον άλλοτε συνεργάτη και φίλο τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει διάσταση στη ζωή μας»

«Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει διάσταση στη ζωή μας» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης μετά το τέλος των διαφημίσεων. «Όταν αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό δεν ήταν φάρσα γίνονται χειρότερα» υπογράμμισε στην συνέχεια. «Με χαρά διαπίστωσα πως υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι πως μίλησαν για την ουσία του θέματος» ανέφερε μετά και πρόσθεσε πως: «Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα».