Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμών με σεξουαλικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της. Η κάμερα της εκπομπής TLive βρέθηκε έξω από το σπίτι του, όπου τον εντόπισε, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δεν θέλω να πω τίποτα» λέει κάποια στιγμή, στρεφόμενος προς τον δημοσιογράφο. Σε μία από τις φορές που τον εντόπισε η κάμερα συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με την οποία φέρεται να παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 μήνα.

Κρατώντας τη σύζυγό του από τη μέση σπεύδει να της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, πιθανόν για να την προστατέψει από την κάμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο ίδιος στρέφεται προς τον δημοσιογράφο και τον παροτρύνει να φύγει.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», είχε αναφέρει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του μετά τις αποκαλύψεις.

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής»

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα» τόνισε χθες σε δηλώσεις της η πρώην σύντροφός του που τον καταγγέλλει.