Νομικά κατά του πρώην συνεργάτη αλλά και φίλου τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου θα κινηθούν οι Ράδιο Αρβύλα εξαιτίας της υπόθεσης του αφού ο παρουσιαστής έχει καταγγελθεί από πρώην σύντροφό του πως διέρρευσε στο διαδίκτυο και σε σαιτ ερωτικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές εν αγνοία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1 και όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Πέμπτης (16/11), οι Ράδιο Αρβύλα έχουν ήδη κινηθεί νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μεταδόθηκαν και δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Μίλησα με τον κύριο Κανάκη και τον κύριο Κιούση. Μου είπαν ότι θέλουν να σταθούν δίπλα μου και να με βοηθήσουν… να με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ, να με στηρίξουν ηθικά στα νομικά έξοδα, να βρούμε ειδικούς που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Δεν ξέρω όμως ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει πραγματικά».