Ένας νεαρός Έλληνας μετανάστης πέθανε σε κρατητήριο στο Βούπερταλ της δυτικής Γερμανίας και η υπόθεση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του νεαρού άντρα. Μάλιστα, στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο με τις στιγμές της βίαιης σύλληψής του, ενώ η εργοδότριά του σε εστιατόριο έκανε λόγο για «το καλύτερο παιδί που υπήρχε».

Συντετριμμένη, η εργοδότρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κλάματά της για την απώλεια του Γιώργου. Μιλώντας στην εκπομπή Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου, σημείωσε: «Ο Γιώργος ήταν το καλύτερο παιδί που υπήρχε. Ήταν συνέχεια με το χαμόγελο και όλοι οι πελάτες τον αγαπούσαν. Κι εμείς… ο άντρας μου έχασε παιδί».

Ο νεαρός δούλευε επί έξι χρόνια στο εστιατόριό τους, όπως εξήγησε, μαζί με τη μητέρα του. «Τον Γιώργο τον ξέρω από τότε που ήταν 9 χρονών».

«Ποτέ μα ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα. Ήταν πολύ καλό παιδί, ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Ο καλύτερος εργάτης που είχα ποτέ στο μαγαζί μου. Για μένα ο Γιώργος δεν έφταιγε σε κάτι» είπε ακόμη η εργοδότρια.

Για την υπόθεση αυτή εξέδωσε ανακοίνωση η Τομεακή Επιτροπή Κ. Ευρώπης του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «σοβαρές υποψίες συγκάλυψης των γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο του νεαρού».