Τα Lay’s, τα πιο αγαπημένα σνακ στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζουν ένα μοναδικό διαγωνισμό-πρόκληση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τρεις νέες μυστικές γεύσεις περιμένουν τους φίλους των Lay’s να τις αποκαλύψουν, μαντεύοντας τα πιάτα-έμπνευση πίσω από την κάθε γεύση και να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Οι νέες γεύσεις των Lay’s είναι βασισμένες σε τρεις μυστικές συνταγές από τη διεθνή κουζίνα, ενώ την έμπνευση πίσω από τις γεύσεις υπογράφει ο πολυβραβευμένος chef Έκτορας Μποτρίνι.

Εσύ μπορείς να καταλάβεις ποια γεύση ήταν η έμπνευση του Chef; Νομίζεις ότι το έχεις; Οι φίλοι σου τι λένε; Βάλε τα δυνατά σου, άσε τη γεύση σου, τη φαντασία και το μυαλό σου να δουλέψουν ελεύθερα και «Μάντεψε τη Γεύση»!

Οι φίλοι των Lay’s που θα μαντέψουν σωστά το πιάτο στο οποίο είναι βασισμένη η κάθε γεύση, θα μπουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 10.000 ευρώ για κάθε γεύση.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπαίνουν σε κλήρωση κάθε εβδομάδα, για να κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι της επιλογής τους μεταξύ τριών Ευρωπαϊκών προορισμών (Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη).

Ήδη, ο πρώτος τυχερός έχει «τσεκάρει» τα εισιτήρια του και ετοιμάζεται για μια υπέροχη εμπειρία. Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31/03/2015 και όλοι οι φίλοι των Lay’s μπορούν να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

– Δοκίμασε τις τρεις νέες μυστικές γεύσεις των Lay’s .
– Πες μας σε ποιο πιάτο είναι βασισμένες μέσω του website, του Facebook ή με SMS στο 54045 (0,31 ευρώ με ΦΠΑ).
– Μπες στην κλήρωση για 10.000 ευρώ ανά γεύση και για ένα ταξίδι κάθε εβδομάδα!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.