Νέοι περιορισμοί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα διαφαίνονται στον ορίζοντα, με την Επιτροπή Ειδικών να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όπως παρατηρήθηκε μετά την απαγόρευση μουσικής και κυκλοφορίας από 1 πμ έως 6 π.μ στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι λίγοι αυτοί που φεύγουν και πηγαίνουν στις Σέρρες για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους, καθώς εκεί δεν υπάρχουν τέτοια περιοριστικά μέτρα.

Εισήγηση για Σέρρες στο «κόκκινο»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, οι ειδικοί αναμένεται να εισηγηθούν να μπουν στο «κόκκινο» και οι Σέρρες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και προληπτικά να αποφευχθεί νέα έξαρση της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης, το γεγονός ότι στη συναυλία του Γιάννη Πάριου, μπήκαν -όπως προβλέπεται- μόνο εμβολιασμένοι και σε θέσεις καθήμενων, αλλά όταν άρχισαν τα νησιώτικα, σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χορεύουν, προβλημάτισε πολύ την επιτροπή, μέλη της οποίας θα εισηγηθούν την Τετάρτη (6/10) να υπάρξει απαγόρευση συναυλιών στις κόκκινες περιοχές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.