«Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγαπούσε και αγαπά τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα», είχε δηλώσει προ ημερών, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μερικές ώρες μετά τη νέα γυναικοκτονία, στη Ρόδο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η 35χρονη, η οποία αυτό το διάστημα δίνει τη μάχη στα δικαστήρια, ζητώντας δικαιοσύνη για την επίθεση με θύμα την ίδια, έλαβε θέση, στο πλαίσιο, ακριβώς, της στάσης της στον πλευρό των δικαιωμάτων των γυναικών.

Tα stories στο instagram για τη Ρόδο

Μέσω ενός instastory, η Ιωάννα αρχικά αναδημοσίευσε ένα tweet του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου με το εξής μήνυμα:

«Αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Στο δεύτερο story η Ιωάννα επανήλθε, με τα δικά της λόγια: «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ του Star:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.