Για τον 40χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ο οποίος αρχικά παρουσιαζόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης ως το μήλο της έριδος ανάμεσα στις δύο κοπέλες, μίλησε η Ιωάννα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η 35χρονη τόνισε ότι δεν τον γνωρίζει, ούτε υπήρχε κάποιο ζήτημα ερωτικής αντιζηλίας.

Για τα όσα υποστήριξε ο άνδρας ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο η Ιωάννα είπε: «Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα. Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του» τόνισε.

Και συνέχισε: «Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχε σχέση δική μου με αυτό τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο την συνομιλία στο messenger. Όχι δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε ο ίδιος ουτε κάποιος από την πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους 2, όλα τα μηνύματα στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους, ήμουν ειλικρινής και με τους δύο. Τη δράστιδα την έβλεπα μια φορά το χρόνο, δεν βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, μια τυπική συναναστροφή».

Τι είχε πει ο δικηγόρος του 40χρονου

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ήταν τα λόγια του δικηγόρου του 40χρονου, Δημήτρη Γκαβέρα, μιλώντας πριν λίγες μέρες στο Mega.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Mάλιστα ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν αποτελούσε το «το μήλο της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι.