Σε ρυθμούς καύσωνα θα κινηθεί η χώρα και σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου

Σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπεται ηλιοφάνεια με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς), 26 έως 39-40 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 41 βαθμούς), 22 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 37 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 38-39 βαθμούς στην Κρήτη, 24 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.