Αν αναζητάτε προϊόντα κομμωτηρίου και ομορφιάς τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το μεγαλύτερο e-shop στο είδος του, το Ariane.gr. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κομμωτηρίων, εξόπλισαν το site με πάνω 60 μάρκες και 4000 κωδικούς προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και τα νύχια. 

Η καθημερινή ανανέωση του site αλλά και το προσεγμένο του design προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ηλεκτρονικής πώλησης στον χρήστη. Η νούμερο ένα ποιότητα προϊόντων, οι ελκυστικές εκπτώσεις σε κάθε μάρκα αλλά και τα εποχιακά δωράκια, ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών για αγορές άνω των 35€ αλλά και η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής. 

Τέλος, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ενότητας στο site για B2B πελάτες, αν ενδιαφέρεστε για μεγάλες ποσότητες παραγγελιών μπορείτε να εγγραφείτε με τα προσωπικά σας στοιχεία στην πλατφόρμα για την έκδοση του τιμολογίου.

Το τηλεφωνικό κέντρο είναι επίσης διαθέσιμο για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310 906011 αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε και το κατάστημα λιανικής στην οδό Βούλγαρη 33 και να παραλάβετε την παραγγελία σας από εκεί. 

Επισκεφθείτε το online shop στη διεύθυνση ariane.gr και την σελίδα των κομμωτηρίων  στη διεύθυνση ariane-coiffure.gr

Επισκεφθείτε τα κομμωτήρια στις διευθύνσεις 

  • Βασ. Γεωργίου 20, 
  • Άνω Τούμπα – Λαμπράκη 224 & Περραιβού γωνία ,
  •  Μαρτίου 90 & Κ. Καραμανλή 
  • Πανόραμα – Αναλήψεως 3.