Με αίμα «βάφτηκε» για ακόμα μια φορά χθες το απόγευμα η επαρχιακή οδός Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπου ένας 24χρονος μοτοσυκλετιστής από την Πάτρα άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγα μέτρα πριν τις στροφές της «Διασποράς».

Ο άτυχος νεαρός από το Ζαβλάνι Αχαΐας επέστρεφε από την Κυλλήνη οδηγώντας μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, μάρκας Harley Davidson, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες έχασε τον έλεγχο την μοτοσυκλέτας η οποία χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

Η μοτοσικλέτα «διαλύθηκε» στην κυριολεξία σε κομμάτια, ενώ ο άτυχος νέος έπεσε νεκρός στην άκρη του δρόμου, όπως μεταδίδει το patrisnews.com. Λίγες στιγμές αργότερα, το πρώτο διερχόμενο Ι.Χ. από το σημείο τον εντόπισε και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 24χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, αλλά ήταν πολύ αργά αφού διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του!

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στη γειτονική Αχαΐα, καθώς ο άτυχος 24χρονος ήταν γνωστός μοτοσυκλετιστής και μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Πατρών.