Υπάρχουν μέρες που νιώθεις -κυριολεκτικά- πως τίποτα δεν λειτουργεί; Ίσως αυτές οι λέξεις σου θυμίσουν κάτι: Άγχος και καθημερινότητα. Πολλοί έχουν μιλήσει για τις “επι…πτώσεις” τους στην  ζωή μας, λίγοι όμως έχουν δώσει ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις. Τι μπορείς όμως να κάνεις όταν το καθήκον σε καλεί αλλά το σώμα σου δεν μπορεί να ακολουθήσει; Για αρχή μην πανικοβάλλεσαι! Το μαγικό εκείνο φίλτρο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους “υψηλούς στόχους”, τους οποίους έχεις θέσει, υπάρχει και εμείς στη Men’s Care το γνωρίζουμε καλά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η αδυναμία διατήρησης μιας στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή, είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που, όπως μάλιστα έχει αποδειχτεί, εμφανίζεται σε άνδρες ακόμα και νεαρότερης ηλικίας, κάτω των 40 αλλά και των 30. Φυσικά θα έχεις ακούσει πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Ε, όπως φαίνεται, και στη στυτική δυσλειτουργία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο! 

Οι κυριότεροι παράγοντες που προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στη στύση είναι:

1. Έντονο Στρες 

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκαλούν άγχος και μπορούν να μειώσουν τις επιδόσεις σου. 

2. Κακός Ύπνος 

Η αϋπνία προκαλεί χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και δρα αρνητικά στη σεξουαλική σου ζωή, αλλά και στις καθημερινές σου δραστηριότητες. 

3. Μη-Ισορροπημένη Διατροφή 

Ο οργανισμός σου χρειάζεται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως είναι το μαγνήσιο και η βιταμίνη D, από τα οποία παράγει τεστοστερόνη. 

Θα μας πεις… “Ωραίες οι συμβουλές σας, αλλά εγώ επιθυμώ μια έντονη σεξουαλική ζωή, χωρίς ιδιαίτερο κόπο”. Και θα συμφωνήσουμε μαζί σου, γι’ αυτό βρισκόμαστε άλλωστε εδώ!

Στη Men’s Care φροντίζουμε οι προτάσεις μας να είναι “εύστοχες” για αυτό σε συμβουλεύουμε να παίξεις σκληρή άμυνα απέναντι στο άγχος της καθημερινότητας -και της επίδοσης- με το συμπλήρωμα διατροφής  Netra. Το φυτικό χάπι Netra αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά τα οποία αυξάνουν τη λίμπιντο και την ερωτική επιθυμία. To Netra είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ και φυσικά δεν χρειάζεται συνταγογράφηση. 

Το εκχύλισμα του φυτού Urtica Dioica του Netra έχει πολλαπλά οφέλη για το σώμα. Πιο συγκεκριμένα, δρα ευνοϊκά στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συνδράμει προς την καλύτερη συγκέντρωση της μνήμης. Ως εκ τούτου, το Netra έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και της ερωτικής διάθεσης.

Η ουσία L-αργινίνη άλλωστε, θεωρείται ένα από τα βασικά αμινοξέα τα οποία συμβάλλουν στη στύση. Το χάπι Netra είναι η πιο σίγουρη επιλογή για να απολαύσεις μαγικές στιγμές – μακράς διαρκείας- με τον ερωτικό σου σύντροφό σου.  Τα φυτικά συστατικά του διαρκούν ως και 40 ώρες και δρουν καλύτερα με καθόλου ή χαμηλή κατανάλωση αλκοόλ.

Με το Netra δεν χρειάζεται να πέσουν ξανά τίτλοι τέλους στο κρεβάτι σου. Ένα μόνο χάπι Netra, ενισχύει τη λίμπιντο και την ανδρική στύση, ενώ παράλληλα προσφέρει διαύγεια, τόνωση και ενέργεια. Θα μπορούσες να βρεις καλύτερη λύση εκεί έξω; Δεν νομίζουμε!

Αν θες να αποκτήσεις το φυτικό συμπλήρωμα Netra, επισκέψου την σελίδα Men’s Care – Νo1 site για τον σύγχρονο άνδρα.