Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου. Ο ηθοποιός έφυγε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 61 χρόνων.

Η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «T-Live» σημείωσε πως δεν κράτησε ο οργανισμός του.

«Νομίζαμε ότι θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο, αλλά δεν κράτησε ο οργανισμός του. Κι έτσι τώρα, προς το τέλος, ήταν στον Ευαγγελισμό. Είναι πάρα πολύ βαρύ αυτό που έχω τώρα να αντιμετωπίσω, ο πατέρας μας θα ήθελε να έχει πεθάνει πρώτος και όχι να το ζήσει αυτό», είπε η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου.

Ο πατέρας του Θεόφιλου Βανδώρου, ο 97χρονος ηθοποιός Νίκος Βανδώρος, το πρωί της Πέμπτης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Με φωνή σπασμένη και συγκλονισμένος από το θάνατο, ο Νίκος Βανδώρος θέλησε να πει δυο λόγια για το γιο του. Αυτά τα λόγια ήταν πως είχε έναν υπέροχο γιο και πως ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου

Στο πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου αναφέρθηκε η δημοσιογράφος της εκπομπής «T-Live» το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, το τελευταίο αντίο στον Θεόφιλο Βανδώρο, θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο στις 12.30 στο Α’ Νεκροταφείο.