Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν την Τρίτη (09/03) και θύμιζαν εμπόλεμη ζώνη. Αυτήν τη στιγμή αναρρώνει στο 401, όπου συνάδελφοί του βρέθηκαν για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Μάλιστα, ανάρτησαν και το σχετικό υλικό στη σελίδα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) στο Facebook, μέσω της οποίας έστειλαν και το μήνυμα πως «όλοι μαζί μπορούμε να αντέξουμε περισσότερα».

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

«ΑΓΓΕΛΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Όλη η αστυνομία μέσω μιας εγκάρδιας συμβολικής πράξης της ΔΙΑΣ, βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που τραυματίστηκαν στην Ν. Σμύρνη κάτω από το θάλαμο νοσηλείας τους στο 401 ΓΣΝΑ .

Οι συνάδελφοι του Αγγελου και των υπολοίπων τραυματιών της ομάδας Δράσης και των άλλων υπηρεσιών, με δυνατή φωνή φώναξαν ότι είναι δίπλα τους , κοντά τους, στηρίζοντας τους, με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μεταξύ τους γνωρίζουν.

Οπως έγιναν αυτοί ασπίδα για μας, έτσι θα γίνουμε και εμείς για αυτούς.

“ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ…. ΘΑ ΑΝΤΈΞΩ”

ΑΓΓΕΛΕ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ…».

#μηνφοβαστεθααντεξω

ΆΓΓΕΛΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ.. Όλη η αστυνομία μέσω μιας εγκάρδιας συμβολικής πράξης της ΔΙΑΣ, βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που τραυματίστηκαν στην Ν. Σμύρνη κάτω από το θάλαμο νοσηλείας τους στο 401 ΓΣΝΑ .Οι συνάδελφοι του Αγγελου και των υπολοίπων τραυματιών της ομάδας Δράσης και των άλλων υπηρεσιών, με δυνατή φωνή φώναξαν ότι είναι δίπλα τους , κοντά τους, στηρίζοντας τους, με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μεταξύ τους γνωρίζουν.Οπως έγιναν αυτοί ασπίδα για μας, έτσι θα γίνουμε και εμείς για αυτούς."ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ…. ΘΑ ΑΝΤΈΞΩ"ΑΓΓΕΛΕ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ..#μηνφοβαστεθααντεξω

Posted by Σεφεαα-sefeaa – Ειδικοί Φρουροί on Wednesday, March 10, 2021

«Τα πρώτα λόγια του μετά την επίθεση»

Υπενθυμίζεται ότι, ο αστυνομικός δέχθηκε επίθεση στη συμβολή της οδού Πλαστήρα με την Αγίας Φωτεινής, όταν μια ατόμωνήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ομάδα ΔΡΑΣΗ. Ένας από το πλήθος όρμηξε στον ένστολο συνεπιβάτη μίας εκ των μηχανών, τον πέταξε κάτω και οι υπόλοιποι πετούσαν διάφορα αντικείμενα.

Όταν οι συνάδελφοί του πήγαν να τον δουν στο νοσοκομείο ο αστυνομικός τούς περιέγραψε πώς έγινε η επίθεση.

«Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι καταλαβαίνω από πίσω μου κάποιον να μου επιτίθεται. Με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος μου γιατί καταλάβαινα ότι κάνουν μανιώδεις κινήσεις να μου το βγάλουν. Όλα τα χτυπήματα που ένιωσα τα ένιωσα στο κράνος. Ταυτόχρονα έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν την ασφάλεια από το κράνος και να το βγάλουν», φέρεται να είπε.

Ο αστυνομικός περιέγραψε επίσης στους συναδέλφους του το άγχος του να μην του πάρουν το όπλο.