Σε κατάσταση συναγερμού έχουν μπει οι Αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό μιας 47χρονης γυναίας, που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα (22/02) στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την Γκεργκάνα Κλεστάκοβα, την εξαφάνισή της οποίας δήλωσε σήμερα ο σύζυγός της στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε εκείνος, τα ίχνη της χάθηκαν από την περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε την εξαφάνισή της μέσω ανακοίνωσης, στην οποία επισημαίνει -μεταξύ άλλων- ότι προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, μετά από αίτημα του συζύγου της, «καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η Γκεργκάνα Κλεστάκοβα έχει ύψος 1.54 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κίτρινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν, καθώς και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.