Τη πιο δύσκολη μάχη της ζωής του έδωσε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Ο Τάσος Θεοδωροπούλος από τις αρχές του μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, όπου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε σε ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομης και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

Εγινε το Σαββατο και η δευτερη εγχειρηση εκτομης και στο αλλο ποδι. Στην εντατικη απο κοβιντ διασωληνωμενος και με σοβαροτατη σηψαιμια λοιπον

Posted by Gregory Vallianatos on Sunday, February 7, 2021

Η κατάσταση της υγείας όμως του Τάσου Θεοδωρόπουλου δεν παρουσίαζε βελτίωση όσο οι μέρες περνούσαν.

Στο τελευταίο ποστάρισμα το οποίο έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση υγείας του δημοσιογράφου και σημείωσε πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

«Για την λαοθάλασσα που αγαπάει τον Anastassios Theodoropoulos να γράψω πως, δεν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή της κατάστασης της υγείας του από την τελευταία φορά και μετά και τη δεύτερη εγχείρηση και στο δεύτερο πόδι, είναι αιμοδυναμική σταθερός σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί προσπαθούν να τον ξυπνήσουν και έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Έτσι μου τα λένε έτσι σας τα λέω. Τον αγαπάμε!!» έγραψε στην ανάρτηση του.

Για την λαοθαλασσα που αγαπαει τον Anastassios Theodoropoulos να γραψω πως, δεν υπαρχει ουσιαστικη αλλαγη της καταστασης…

Posted by Gregory Vallianatos on Wednesday, February 17, 2021

Με την είδηση του θανάτου του Τάσου Θεοδωρόπουλου να γίνεται γνωστή, πλήθος θαυμαστών έσπευσαν να γράψουν τα συλλυπητήρια τους στο προφίλ του.