Από το γραφείο-διαμέρισμα που διέθετε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στον τρίτο όροφο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις παρεμβάσεις για να δημιουργηθούν νέοι χώροι για τα γραφεία του διοικητικού προσωπικού ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως αναφέρει το thousandnews.gr, δημοσιεύοντας τις ανάλογες φωτογραφίες, έγινε με το γκρέμισμα της γκαρσονιέρας που είχε δημιουργήσει ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης και την οποία χρησιμοποιούσε ως βεστιάριο, αλλά παράλληλα και για κάποιες ώρες χαλάρωσης.

Το διαμέρισμα περίπου 45 τετραγωνικών με θέα τη θάλασσα -που έως τώρα ήταν κλειδωμένο- είχε μπάνιο, κουζίνα και ένα χώρο σαλονοκρεβατοκάμαρας, που επικοινωνούσε με εσωτερική πόρτα μόνο με το γραφείο του κ. Παπαγεωργόπουλου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης κατήργησε επίσης το δεύτερο γραφείο δημάρχου και μετέφερε τους καναπέδες σε άλλους χώρους για να κάθονται οι επισκέπτες.

Στα επόμενα προγραμματισμένα σχέδια του Γιάννη Μπουτάρη είναι να προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις και να μικρύνει στο μισό, το γραφείο στο οποίο ήδη βρίσκεται προκειμένου να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι για τους υπαλλήλους.