Σε διάψευση όσων είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με φάρμακο από την Αμερική που δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, προχώρησε η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού Αναστασία Κοτανίδου.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» είπε πριν δώσει τον λόγο στην κ. Κοτανίδου ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια των ΜΕΘ χθες στον Ευαγγελισμό δεν υπήρξε καμία εισαγωγή ασθνεούς, οπότε υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια.

Το ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ιερώνυμου που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ανέφερε: «Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά».

Δείτε το βίντεο: