Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η ηθοποιός με την αστείρευτη ενέργεια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον… θυμό της αλλά και στα σχόλια που έκανε στο Facebook, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου η Αλεξία Έβερτ.

«Το ανησυχητικό με εμένα είναι ότι είμαι 65 χρονών και έλεγα ότι θα καταλαγιάσει ο θυμός, η ανησυχία μου, ο προβληματισμός μου αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει» ανέφερε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου η ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες δέχομαι έναν εξευτελισμό κι έναν εμπαιγμό από ανθρώπους που δεν τους ξέρω και δε με ξέρουν» και πρόσθεσε αναφερόμενη στα σχόλια της Αλεξίας Έβερτ: «Αυτή η κυρία, η κοπέλα, η εξωγήινη… Εμείς κατεβήκαμε στην πορεία 100-200 άτομα με απόλυτη τάξη και μας αποκάλεσε αυτή κατσαρίδες και αρουραίους. Δεν υπάρχει μία τάξη; Έχει το θράσος και την άνεση από που; Από τα κότερα, από το γεγονός ότι δεν δούλεψε ποτέ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.