Την τραγική κατάσταση παρανομίας, αδιαφορίας και ντροπής στο Πεδίον του Άρεως καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έκανε βόλτα το πρωί στο πάρκο.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατήγγειλε τα έργα του Γιάννη Σγουρού και υποσχέθηκε να κάνει «ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε σε 6 μήνες αυτή η εικόνα ντροπής να έχει οριστικά αλλάξει».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Κουμουτσάκου:

«Πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Στην καρδιά της Αθήνας, στην καρδιά της Περιφέρειας Αττικής. Απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης, αδιαφορίας, ανικανότητας. Εικόνες ντροπής. Το Πεδίον του Άρεως αντί να είναι πνεύμονας- πρότυπο και χώρος άθλησης ψυχαγωγίας και πολιτισμού, είναι άντρο παρανομίας, μαζικής χρήσης ναρκωτικών ουσιών, σκουπιδότοπος, εστία μολύνσεως για τη δημόσια υγεία.

Και όλα αυτά ενώ η Περιφέρεια Αττικής έχει ξοδέψει πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι τα έργα και οι μέρες της απερχόμενης διοίκησης Σγουρού.

Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε σε 6 μήνες αυτή η εικόνα ντροπής να έχει οριστικά αλλάξει. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πούμε “τέρμα” στο κατεστημένο, στο παλαιοκομματικό, το φθαρμένο. Να πούμε “ναι” στο σύγχρονο, στο καθαρό, στο άφθαρτο».