Πρόστιμο για το κάπνισμα στο καφενείο της Βουλής

Ο ιδιοκτήτης δεν τηρούσε βιβλίο αναφορών για τους καπνίζοντες


ΕΛΛΑΔΑ
16:10
14/04/2014
Πρόστιμο για το κάπνισμα στο καφενείο της Βουλής
1
loading

Πρόστιμο ύψους 600 ευρώ επέβαλε στον ιδιοκτήτη του καφενείου της Βουλής κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής επειδή, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν τηρούσε βιβλίο αναφορών για τους καπνίζοντες, όπως ο σχετικός νόμος επιβάλλει.

Το κλιμάκιο ήλεγξε το καφενείο στο ισόγειο και το καφενείο του δευτέρου ορόφου και δεν διαπίστωσε την ώρα εκείνη, καπνίζοντες στους εν λόγω χώρους. Η έλευση του κλιμακίου έγινε κατόπιν ανωνύμου καταγγελίας για καπνίζοντες στο καφενείο και στον διάδρομο έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Ως προς την απουσία βιβλίου, πρόκειται για έντυπο που οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να τηρούν, προκειμένου να καταγράφονται τυχόν παραβάσεις όταν αυτές διαπιστωθούν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

    Καλά, ας πάει το κλιμάκιο σε κανένα μπαράκι, που κόβεις τον καπνό με το μαχαίρι κι ας αφήσουν τα \"δήθεν\" με το βύσμα που έχει το καφενείο της Βουλής. Προφανώς κάποιος έχει τάξει το καφενείο σε κουμπάρο και θέλει να ξεμπερδεύει με τον παρόντα \"καφετζή\".

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει