Η «μαύρη πάπια» μπαίνει δυναμικά στον παλμό της Αποκριάς και μας γυρίζει πίσω στο χρόνο, στις εποχές των 70’s, 80’s & 90’s με 3 back to back parties. Την «κορδέλα» των αποκριάτικων events στο πολυσύχναστο στέκι στην Πλατεία Καρύτση «κόβει» την Τετάρτη 26/02 η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία με τις μουσικές επιλογές της, γυρίζει το χρόνο 50 χρόνια πίσω τότε που η funk συνάντησε στην Disco, στην αρχή της Discoball και του περίφημου Studio 54.

Την Πέμπτη 27/02 ο dj και εικαστικός Γιώργος Μπότσος γίνεται ο πρωταγωνιστής των decks και μας διασκεδάζει με τις cult μουσικές επιλογές του, κάνοντάς μας να αναζητήσουμε στη μπάρα του Black Duck τα «Cocktails» του Tom Cruise και να χορέψουμε παρέα με τα αξέχαστα και ακούραστα «Goldengirls».


Ο dj Themos αναλαμβάνει τα ηνία την Παρασκευή στις 28/02, ο οποίος κάνει ένα πέρασμα από τις προηγούμενες δεκαετίες για να καταλήξει σε μουσικές επιλογές των 90’s και να μας ωθήσει σε ασταμάτητο χορό μέχρι τελική πτώσης.

Την 1η Μαρτίου ο resident dj Michael μπλέκει mainstream, cult, ροκ, νέο και πιο παλιό ροκ, με soul, funk και rock’n’roll ακούσματα με έντεχνο τρόπο και μοναδικό σκοπό το ξεφάντωμα. Ο επίλογος των αποκριάτικων events γράφεται την Κυριακή 2 Μαρτίου με τον Sunday dj του Black Duck, Sam, να αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τα decks σε ένα μοναδικό radio broadcast show!

Μην παραλείψετε να ζητήσετε τις συμβουλές της Lady Ducka Harri, έτσι ώστε να καταφέρετε να είστε εσείς εκείνος που θα φοράει την πιο ξεχωριστή αποκριάτικη στολή στα parties.



Tip:
Το Black Duck είναι ιδιαιτέρως γνωστό για τις εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας καθώς και τα happenings που διοργανώνει στον υπόγειο χώρο του. «Αδελφάκι» του το Black Duck Garden στον κήπο του Μουσείου της πόλεως των Αθηνών, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


Info

Χρήστου Λαδά 9Α, Πλατεία Καρύτση

+30 210 3234760

[email protected]

http://blackduck.gr

Καθημερινά: από τις 10.00-02.00, κουζίνα: 12.00-01.30

Τιμή: Από 20 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί), 4 ευρώ (cappuccino), 7,50 ευρώ (ποτό), από 9 ευρώ (cocktail)

Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!