Επίθεση από τον σκύλο γείτονά της δέχθηκε μια γυναίκα στην περιοχή των Αρχανών, στην Κρήτη, την ώρα που βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακομιδή της «Βενιζέλειο Νοσοκομείο» Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται για όγδοη ημέρα, ενώ οι γιατροί της έκαναν 32 ράμματα στο δεξί πόδι και αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπίσουν τον πυρετό που δεν έπεφτε.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πόδι και στην πλάτη.

Μήνυση στον ιδιοκτήτη του σκύλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας cretapost.gr, η 42χρονη προχώρησε χθες (21/05) σε μήνυση εναντίον του γείτονα της και ιδιοκτήτη του σκύλου.

Αστυνομικοί του Α’ Α.Τ. Ηρακλείου την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, όπου έδωσε κατάθεση. Όπως είπε στην κατάθεσή της, ο σκύλος της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της την ώρα που είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται μόλις 7 μέτρα πιο πάνω. Το τετράποδο άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και να την δαγκώνει με δύναμη στο πόδι και την πλάτη. Μάλιστα, για να σωθεί του έδωσε το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο φαίνονται οι δαγκωματιές του.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Στον ιδιοκτήτη του σκύλου θα επιβληθούν ειδικά πρόστιμα, ενώ το σκυλί θα οδηγηθεί στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να ελεγχθεί.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.