Οι περισσότεροι, βλέποντάς την, θυμούνται τη Σάντρα, από τη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Άλλωστε, σε αυτό το ρόλο πρωταγωνίστησε, καθιερώθηκε, έγινε γνωστή και απέκτησε το κοινό της.

Η Λουκία Παπαδάκη, όμως, εκτός από την υποκριτική, ασχολήθηκε και με την πολιτική. Έβαλε υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές, χωρίς να εκλεγεί, και ασχολήθηκε και με τα κοινά. Δηλώνει πολυπράγμων ως άνθρωπος και της αρέσει να δημιουργεί.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ποτέ δεν της άρεσε να μην κάνει τίποτα στη ζωή της. Ακόμη και την περίοδο που απείχε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση, δεν έμεινε αδρανής.

Ο λόγος, μάλιστα, που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν για να μπορέσει να σταθεί και να μεγαλώσει σωστά τον 15χρονο, σήμερα, γιο της. Ήθελε να είναι και μητέρα και πατέρας για εκείνον, λόγω και του διαζυγίου που είχε πάρει. Και φυσικά, όπως λέει, δεν μετάνιωσε καθόλου για την επιλογή της.

Η γνωστή ηθοποιός μένει στη Ραφήνα και όλο το χρόνο κάνει μπάνια. Είναι χειμερινή κολυμβήτρια εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η θάλασσα, για εκείνη, είναι τρόπος ζωής, σκέψης, λειτουργίας. «Η θάλασσα είναι η θεραπεία μου, η θάλασσα είναι όλα για μένα», συνηθίζει να λέει. Και θα συμβούλευε τους περισσότερους να την προτιμήσουν και το χειμώνα, αρκεί, όπως τονίζει, να μην έχουν προβλήματα καρδιάς ή διάφορες παθήσεις που ο γιατρός δεν θα τους επέτρεπε να κολυμπήσουν. Συνηθίζει, μάλιστα, όποτε μπορεί, να βουτάει για να πιάσει το σταυρό τα Θεοφάνια. Δεν το κάνει για να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους, το κάνει γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη.

Η Λουκία Παπαδάκη αγαπά την τηλεόραση σαν μέσο. Και πιστεύει ότι έχουν γίνει ωραία πράγματα στο χώρο της αλλά έχει καταφέρει και πολύ σημαντικά πράγματα στην πορεία της. Δεν αρνείται την επιστροφή της, όμως, ξέρει ότι τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα στην τηλεόραση με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πολλές παραγωγές.

Την ευχαριστεί πολύ η αγάπη του κόσμου και θεωρεί ότι ο ρόλος της, ως Σάντρα, δεν ξεχάστηκε ποτέ. Η Λουκία Παπαδάκη ασχολήθηκε και με το δικτυακό μάρκετινγκ ενώ ποτέ δεν αρνείται μια νέα αρχή. Θεωρεί πολύ σημαντικό να προσπαθείς να κάνεις πράγματα στη δουλειά σου και δεν θέλει να είναι αδρανής. Παρακολουθεί την επικαιρότητα και τις τρέχουσες εξελίξεις και θέλει η χώρα μας να καταφέρει να σταθεί ξανά στα «πόδια» της.

Θεωρεί σημαντικό να υπάρχουν ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους και πολύ σημαντικό οι νέοι να σπουδάσουν στη ζωή τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν. Δεν της άρεσε ποτέ να προκαλεί με την προσωπική της ζωή και φρόντιζε να μην δίνει λαβές για σχόλια.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».