Μια νέα πραγματικότητα έφερε στη ζωή μας η πανδημία του κορονοϊού που «χτύπησε» και τη χώρα μας. Πλέον για να βγούμε από το σπίτι δεν παίρνουμε μόνο τα κλειδιά μας και την τσάντα μας. Στα απολύτως απαραίτητα για τη βόλτα μας προστέθηκαν και άλλα αντικείμενα όπως η μάσκα, τα αντισηπτικά και τα γάντια.

Τα εν λόγω προϊόντα μέχρι πρότινος μπορούσαμε να τα προμηθευτούμε μόνο από τα φαρμακεία. Κι αυτό όμως άλλαξε. Πλέον με μια γρήγορη ματιά ακόμη και στα περίπτερα μπορούμε να δούμε πως είναι εκεί και μας περιμένουν. Μάσκες υφασμάτινες σε διάφορα σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να συνδυάζονται με τα ρούχα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας και αντισηπτικά για κάθε γούστο σε αρκετά αρώματα.

Ο φωτογραφικός φακός του newsbeast.gr σε μια γρήγορα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κατέγραψε μάσκες να κρέμονται στα περίπτερα και αντισηπτικά (μαντηλάκια και υγρά) να βρίσκονται στη σειρά έτσι ώστε να μπορεί να διαλέξει ο πελάτης ποιο θα προμηθευτεί.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.