Πρωτομαγιά: Χωρίς ηλεκτρικό την Παρασκευή, σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ συμμετέχουν στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ


ΕΛΛΑΔΑ
14:56
29/04/2020
Πρωτομαγιά: Χωρίς ηλεκτρικό την Παρασκευή, σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι
1
loading

Στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Πρωτομαγιά συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, όπως αποφάσισαν σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου τους.

«Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο εν μέσω μιας πανδημίας, μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ και γενικότερα στις Μεταφορές βρέθηκαν, μαζί με άλλους εργαζόμενους πολλών άλλων κλάδων, στην πρώτη γραμμή αυτού του ιδιότυπου «πολέμου», δώσαμε ΟΛΟΙ τον καλύτερο εαυτό μας, και κρατήσαμε ζωντανές και ασφαλείς τις συγκοινωνίες, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, τη σημασία της διατήρησης του Δημόσιου Χαρακτήρα των Αστικών Συγκοινωνιών.

Με τον ίδιο αποφασιστικό τρόπο, με ενότητα και συλλογική δράση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε, από εδώ και πέρα, νέους αγώνες για να αποκρούσουμε κάθε επίθεση σε θέσεις εργασίας και δικαιώματα. Για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες δουλειάς μας, τις αποδοχές μας και να βελτιώσουμε τη θέση μας.

Η Πρωτομαγιά είναι η μέρα μνήμης για τα θύματα των εργατικών αγώνων, αλλά και η αφετηρία νέων διεκδικήσεων για τα δικαιώματά μας. Για να μη γίνουν τα «έκτακτα μέτρα» του σήμερα, η κανονικότητα του αύριο» αναφέρουν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Αλλού αυτά

  Δεν είναι δημόσιες οι αστικές συγκοινωνίες[...];
  Γιατί λοιπόν απεργία για να κρατηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας κάθε χρόνο ;
  Ποιόν δουλεύετε ρε μάγκες ;
  Ελλείμματα γιατί έχετε ;
  Δεν υπάρχει έλεγχος - έχει γίνει η υπηρεσία μπάχαλο - τις πταίει ;
  Ας απαντήσει ο φορέας σας , που μόνο αιτήματα έχει !!!
  Εγώ πάντως , βλέπω λεωφορεία που σιχαίνεται κανείς να μπεί - που δεν έχουν σταθερά και συχνά δρομολόγια - που τα οδηγούν τύποι σα να μεταφέρουν πατάτες - και που άμα βρεθείς στο διάβα τους κάνεις το σταυρό σου μπας και σε τρακάρουν !!!
  [...] ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΑΣ !
  Μακάρι να γίνονταν ιδιωτικά και κρίμα που ο γέρο Καραμανλής σαν γύρισε από Γαλλία είχε γίνει σοσιαλιστής !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει