Στιγμές ξεγνοιασιάς για παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Βρέθηκαν στο PLAYMOBIL FunPark μαζί με τη Φαίη Σκορδά


ΕΛΛΑΔΑ
21:15
21/11/2013
Στιγμές ξεγνοιασιάς για παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»
loading

Παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγευτική εμπειρία του PLAYMOBIL FunPark, έπειτα από πρόσκληση της PLAYMOBIL Hellas.

Τα παιδιά του Συλλόγου, έπαιξαν με τα αγαπημένα τους PLAYMOBIL και ψυχαγωγήθηκαν στο χώρο του πάρκου με εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Με τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» έπαιξε και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, πρέσβης του προγράμματος PLAYMOBIL play & give, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος, τη συγκινητική ευαισθησία που επιδεικνύει η PLAYMOBIL για τα παιδιά σε ανάγκη, αλλά και στο αξιέπαινο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Το PLAYMOBIL play & give είναι το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και εντάσσεται σε μια πρωτοποριακή ενέργεια της PLAYMOBIL διεθνώς, η οποία αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη της στα άρρωστα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών φιγούρων θα διατεθεί στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την ενίσχυση του νέου του έργου που είναι η δημιουργία της Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Αυτή θα εξασφαλίσει σε όλα παιδιά που το χρειάζονται το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.

Οι νέες φιγούρες PLAYMOBIL play & give, η παραμυθένια Βασίλισσα και ο γενναίος Ιππότης, γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Ήδη διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.playmobil.gr και στο facebook.com/PlaymobilHellas και www.elpida.org

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει