«Σαφάρι» της τροχαίας για παράνομα σταθμευμένα οχήματα

Χθες βεβαιώθηκαν 307 παραβάσεις


ΕΛΛΑΔΑ
23:34
22/09/2013
«Σαφάρι» της τροχαίας για παράνομα σταθμευμένα οχήματα
2
loading

Συστηματικούς ελέγχους για την αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων και τη βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων διενεργούν καθημερινά υπηρεσίες της τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια χθεσινών ελέγχων (21-9-2013), βεβαιώθηκαν 307 παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων εκ των οποίων, 277 σε Ι.Χ.Ε., 3 σε Δ.Χ.Ε., 25 σε δίκυκλα και δύο σε φορτηγά.

Οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Giannis Paspatis

    Εάν τους ενδιαφέρει το παράνομο παρκάρισμα ας ανέβουνε όποια ώρα της μέρας θέλουν τη Φιλολάου στο Παγκράτι. 307 κλίσεις θα κόψουν μέσα σε ένα 2ωράκι...

  2. avatar Papalangi

    307 παράνομες σταθμεύσεις έχει στη γειτονιά μου μόνο, αν δούλευε κανένας από αυτό που ονομάζεται \"τροχαία\", που αράζουν στα γραφεία και το παίζουν μούρη, αν οι ΔΙΑΣ εκτός από βόλτα, καφέ τυρόπιτα, και θέατρο \"ΣΥΛΛΗΨΕΩ\" όποτε χρειάζεται, σταματάγανΕ σε κάθε οδική παράβαση (όταν δεν κάνουν αυτοί που περνάνε με κόκκινο βέβαια) κάτι θα γινόταν.
    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΩΣΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει