«Νέα περιστατικά βίας και ανομίας στα Νοσοκομεία» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Τι αναφέρει Ομοσπονδία για τα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Σύρου και Καλαμάτας


ΕΛΛΑΔΑ
18:56
04/11/2019
«Νέα περιστατικά βίας και ανομίας στα Νοσοκομεία» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ
7
loading

«Νέα περιστατικά βίας και ανομίας στα Νοσοκομεία», καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «βασική αιτία είναι η έλλειψη κονδυλίων και προσωπικού» και ζητά τη λήψη μέτρων.

Τα τελευταία περιστατικά αφορούν στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Σύρου και Καλαμάτας. Επιπλέον, στο ΑΧΕΠΑ «δεκάδες άστεγοι έχουν καταλάβει τους χώρους του Νοσοκομείου και κοιμούνται στους διαδρόμους των κλινικών, ακόμη και έξω από τα χειρουργεία», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, σημειώνοντας ότι υπάρχει «μεγάλος κίνδυνος λοιμώξεων».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, θα πρέπει να προσληφθούν περισσότεροι φύλακες και να ληφθούν επαρκή μέτρα προστασίας. Επίσης, θα πρέπει να προσληφθεί επαρκής αριθμός ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για να εξυπηρετούνται έγκαιρα οι ασθενείς «και όχι να περιμένουν 10 ώρες στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών».

Η ΠΟΕΔΗΝ προτείνει, επίσης, να γίνονται άμεσα μηνυτήριες αναφορές από τις Διοικήσεις προς τα άτομα που προκαλούν τα εν' λόγω φαινόμενα βίας και ανομίας και να συλλαμβάνονται με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Τα Ρομα δεν ειναι χορτοφάγα

  Πισω όλοι όταν μπαίνουν τα Ρομα στά Νοσοκομεία ώς ασθενείς δεν υπάρχουν σειρές και προτεραιότητες τίποτα. Τα μπινελίκια πέφτουν βροχή στους υπόλοιπους ασθενείς και στο προσωπικό αν διαμαρτύρονται. Και οι security όταν δεν κοιτάνε σαν χαζοί τους κάνουν τα γκαρσόνια ενω πριν έκαναν τους Ράμπο και όσο τους νοσηλεύονται η οικογένεια και φίλοι πάνε για ξεψειρισμα στα δωμάτια. Και όπως λένε οι αριστεροί ανθρωπιστές αλληλεγγύοι από το ψυχικό και την Φιλοθέη πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες τους

 2. avatar Ένας φιλος

  Η κατάσταση άλλαξε εντελώς τα τελευταία 20 χρονια στα νοσοκομεία. Ανεπιστρεπτί τότε καλημέριζα ε τους γιατρούς με το σεις και με το σας και το φακελάκι. Τώρα δε ξέρουν ποιος ρομά, ξένος κπλ θα τους τ

 3. avatar στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία να δεις τί γίνεται

  αλλοδαποί, ρομά...κλεψιές...μέχρι και τα γνωστά διώροφα φορτηγάκια τους κόβουν βόλτες μέσα στους χώρους του νοσοκομείου και γύρευε τί φορτώνουν...

 4. avatar Στάκαμαν

  Μυνητήριες αναφορές στους [...] - ρομά; Ρατσιστές είμαστε;

  1. avatar Στάκαμαν

   Όπου (...) ξέρετε εσείς οι υπόλοιποι. Οι εντεταλμένοι γραφιάδες εδώ ξυδάκι πεστε τους ρομά. Σε λίγο θα γράφουμε «παράνομος» κι αυτοί οι εγκάθετοι το ονειδος της δημοσιογραφίας θα το κάνουν τρεις τελίτσες. Με το ζόρι παράτυπος θα θέλουν αλλά δεν θα τους περάσει. Τ ακούν παντού έξω από δω. Στα καφενεία στις γειτονιές στις παρέες. Ξυδάκι!

 5. avatar άστεγοι

  έχουν καταλάβει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ! Από τις καταλήψεις του ανύπαρκτου ψεύτη στο σχολείο φθάσαμε στις καταλήψεις των νοσοκομείων. Αυτά άφησαν πίσω οι αχρηστεροί συντροφοφασίστες κοτοπουλάκηδες.

  1. avatar Με αυτους τους αχρηστους στην εξουσια

   και άστεγους θα ξαναδουμε και συσσίτια και ανθρωπους να τρωνε απο τα σκουπιδια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει