Μία από τις αγωνίες της σύγχρονης γενιάς γονέων, είναι να τα κάνουμε όλα καλύτερα, από τους γονείς μας. Να μην ακολουθήσουμε τις ξεπερασμένες πρακτικές, τον παλιό τρόπο διαπαιδαγώγησης και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο, η προηγούμενη γενιά πρόσφερε σε μας, τα παιδιά της, τη γνώση και τα εκπαιδευτικά εφόδια. Στοχεύουμε να πάμε στην επόμενη πίστα, αλλά χωρίς να χάσουμε τον έλεγχο.

Τώρα, λοιπόν, στην αρχή της σεζόν, που τα προγράμματα των παιδιών ακόμη διαμορφώνονται και μέλημα των γονέων είναι να καλυφθούν οι ελλείψεις και τα κενά και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στα μαθήματα του σχολείου ή τώρα που ήρθε η ώρα για μια καινούργια ξένη γλώσσα ή για μαθήματα πιάνου, οι σύγχρονοι γονείς, θα ακολουθήσουμε την πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδο για να επιλέξουμε δάσκαλο για το σπίτι, με τα προσωπικά μας κριτήρια.

Δεν θα ρισκάρουμε να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων με τους ανθρώπους, στους οποίους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας. Θέλουμε να αποφύγουμε να βασίσουμε την επιλογή μας στα λεγόμενα φίλων και γνωστών, που θα προτείνουν δασκάλους, τους οποίους πρότειναν κάποιοι άλλοι και τελικά να είμαστε «χαμένοι στη μετάφραση».

Το instateacher είναι ένα site που προσφέρει στους μαθητές, όλων των ηλικιών, τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για ιδιαίτερα μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.), με άμεση πρόσβαση και λίγα μόνο κλικ.

Επίσης είναι ιδανικό για τους μεγαλύτερους μαθητές που θέλουν να κατακτήσουν τη γνώση σε δεύτερη ευκαιρία και αναζητούν το δάσκαλο που θα ταιριάξει στο πρόγραμμα και τις ανάγκες τους και θα πληροί τις δικές τους προϋποθέσεις. Μπορείς να αναζητήσεις δάσκαλο, σε  περισσότερα από 200 μαθήματα. Τα προφίλ των δασκάλων, είναι στη διάθεσή σου και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους ώστε να βρεις το σωστό εκπαιδευτή, που θα είναι συμβατός με το δικό σου στυλ.

Αν από την άλλη, είσαι εκπαιδευτικός, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ σου, εύκολα και γρήγορα, προσθέτοντας, το αναλυτικό βιογραφικό σου (εάν επιλέξεις να ανεβάσεις τα πτυχία σου στην πλατφόρμα, τότε θα λάβεις το ειδικό σήμα του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού), τα μαθήματα που διδάσκεις, τη διαθεσιμότητά σου, τις περιοχές που μπορείς να εξυπηρετήσεις και τα επιθυμητά δίδακτρα.

Μέσω του λογαριασμού σου στο instateacher.gr, θα λάβεις μηνύματα από υποψήφιους μαθητές που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σου και επικοινωνώντας μαζί τους μπορείς να κλείσεις τα νέα σου ιδιαίτερα.