Συνάντηση ενημέρωσης για τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με το ΑΠΘ.

Όσοι νέοι και νέες ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό, στο πλαίσιο του οποίου μπορούν να υποβάλουν την καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα τους και να βραβευτούν με τα εξής:

Βραβεία από την Εθνική Τράπεζα και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ, δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού i-Bank Καινοτομία και Τεχνολογία, στέγαση σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του δήμου Παύλου Μελά, βιωματική κατάρτιση σε θέματα επιχειρηματικότητας από εξειδικευμένα στελέχη, με τη χρήση leanstartup και customerdevelopment μεθοδολογιών.

Η ενημερωτική συνάντηση, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν λεπτομέρειες για τον παραπάνω διαγωνισμό, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις 19.00, στην αίθουσα Κινηματογράφου του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου.

Πηγή: thestival.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.