«Σκούπα» στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Ήταν παρκαρισμένα παρά την απαγορευτική κορδέλα


ΕΛΛΑΔΑ
12:54
11/10/2019
«Σκούπα» στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη
2
loading

Συνεργεία της Τροχαίας και της δημοτικής Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα το πρωί σε επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων από την οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Γερανός της τροχαίας απομάκρυνε τα αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα στο δρόμο, παρά τις προειδοποιητικές κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Οι έλεγχοι στην οδό Πολυτεχνείου (προέκταση της Τσιμισκή) ήρθε ως συνέχεια εκείνων που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στους οδικούς άξονες της Δωδεκανήσου και της Αγίας Σοφίας και σύμφωνα με τον διευθυντή της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμά Γέρμανο, ανάλογες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά της δημοτικής αστυνομίας, ο εντεταλμένος Δημήτρης Δαγκλής ανέφερε πως η βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα. «Στα σημεία που πονάει η Θεσσαλονίκη θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να την ξεμπλοκάρουμε» είπε.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar επεα πτερόεντα ;

    Σήμερα έγινε μια πορεία , δεν ξέρω ποιοι των οργάνωσαν και δεν με ενδιαφέρει . Καλώς ή κακώς έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους ή την θέση τους . Θαρρώ πως η ταλαιπωρία που υφιστάμεθα σε κάθε πορεία , αντί να μας αφυπνίσει να σκεφτούμε το δίκαιο ή άδικο των ιδεών των διαμαρτυρόμενων με αυτόν το τρόπο συνανθρώπων μας και την πορεία ως μέσον έκφρασης , αντιτιθέμεθα σαυτό λόγω της όποιας ταλαιπωρίας . Δεν είναι αδιαφορία ή εκδίκηση η ταλαιπωρία μας από μέρους των συνανθρώπων μας . Εντούτοις όμως , κάθε κυβέρνηση , δεξιά ή αριστερή ή κεντρώα , αδιαφορεί για την κυκλοφοριακή συμφόρηση , αδιαφορώντας για τα προβλήματα που οδηγουν στις πορείες και επίσης για μας που έτυχε να χρειαστεί να κινηθούμε σε εκείνα τα σημεια με τα οχήματά μας . Κακώς , κάκιστα ! θα έπρεπε η Τροχαία σε συνδυασμό με την Δημοτική αστυνομία (για τις παράνομες σταθμεύσεις) να αποφορτίσει με τρεις και τέσσερεις τροχονόμους την Τσιμισκή αφού έκλεισε η Εγνατία . Το πρόβλημα θα υπήρχε πάλι αλλά θα ηταν ανεκτό

  2. avatar Για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει το γεγονός

    Ότι στην Ελλάδα το απολύτως αυτονόητο είναι είδηση !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει