Μήνυση για κλοπή καλωδίων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων ζητεί ο δήμαρχος


ΕΛΛΑΔΑ
23:32
23/09/2019
Μήνυση για κλοπή καλωδίων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών
1
loading

Αστυνόμευση επί 24ωρου βάσεως επιθυμεί ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, έπειτα από μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή καλωδίων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Σε ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι δυο μεγάλες κλοπές καλωδίων έγιναν στα τέλη του 2018 και στις αρχές του 2019 και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Άλσος Συκεών (Δενδροφυτεία) όπου αφαιρέθηκαν καλώδια σε μήκος 2,5 χλμ., και ένα μεγάλο κομμάτι στη στροφή Φιλύρου, γύρω στα 500 μέτρα.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι μεγάλο πρόβλημα παραμένει η κλοπή των αλεξικέραυνων από τα σχολεία και δημοτικές εγκαταστάσεις, που την τελευταία τριετία έχουν κλαπεί περισσότεροι από 24 εξοπλισμοί. Η συνολική οικονομική ζημιά που έχει προκληθεί από την αφαίρεση καλωδίων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού ανέρχεται περίπου στις 10.000 ευρώ, η οποία μαζί με την αντίστοιχη από την κλοπή των αλεξικέραυνων φθάνει στις 25.000-30.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στα αλεξικέραυνα, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέα μελέτη για την προμήθεια αλεξικέραυνων που θα είναι τεχνολογίας αλουμινίου και όχι χαλκού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar φωφω

    Προσοδοφόρα απασχόληση τουτέστιν επικερδής,ξεκούραστη και ανέξοδη. Κουλουρες καίνε οι γύφτοι περνούν τον χαλκό και τον πουλάνε. Ένα πέρασμα από την εθνική αθηνών κορίνθου σε κάποιο σημείο θα απολαύσετε την ευωδία του λάστιχου. Εύκολο χρήμα άνευ φορολόγησης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει