Πάνω από 600 άπορες οικογένειες παρέλαβαν σήμερα τρόφιμα και οπωροκηπευτικά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, κατά την διάρκεια της δεύτερης Πασχαλινής διανομής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε από νωρίς το πρωί, με τους δικαιούχους να παραλαμβάνουν πάνω από 1.200 τσάντες με τρόφιμα μακράς διαρκείας και οπωροκηπευτικά.

Η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου, που ήταν παρούσα στη σημερινή διανομή, ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συγκέντρωση των τροφίμων τους μαθητές του 6ου και 44ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, του δημοτικού σχολείου Βασιλειών, όπως επίσης την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, που κινητοποιηθήκαν για το σκοπό αυτό. Η αντιπεριφερειάρχης παράλληλα ευχαρίστησε τους απλούς πολίτες που τις τελευταίες ημέρες πέρασαν αυθόρμητα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Ηράκλειο και έδωσαν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.

Στις Πασχαλινές διανομές, τα οπωροκηπευτικά πρόσφεραν οι συνεταιρισμοί, «Νότος», «Κρητικό Περβόλι», και «Ανατολή», από την Ιεράπετρα, ενώ σήμερα ενισχύθηκαν και 50 οικογένειες από το Συνδικάτο Οικοδόμων νομού Ηρακλείου.

«Η ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης με συντονισμένες ενέργειες καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες για την ανακούφιση, όσο το δυνατόν, των οικογενειών σε όλη την Κρήτη μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Οι κοινωνικές ανάγκες είναι μεγάλες, και η προσπάθεια αυτή συνεχώς θα αναπτύσσεται με στόχο την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας, που την έχουν ανάγκη» ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Θεανώ Βρέντζου.