Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Στις 26 Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων


ΕΛΛΑΔΑ
7:00
07/08/2019
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.
6
loading

Προκηρύχθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών, για την οποία έχει γίνει ήδη η δημοσίευση στο ΦΕΚ, από την περασμένη εβδομάδα.

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων ειδικών φρουρών, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των άλλων, έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών, κ.ά.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες:

1) Στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην κάτωθι ιστοσελίδα στο πεδίο «Αναζήτηση Υπηρεσίας»

2) Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr www.astynomia.gr

3) Στο τηλέφωνο: 213- 1520169

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι μέχρι τις 26 Αυγούστου στις 15.00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε υποψηφίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar καζαμιας

  για τιυς εκπαιδευτικους δεν προλαβαιινει για τους κομματοκους προλαναινει!!

 2. avatar Τα ίδια μυαλά παραμένουν στην εξουσία..

  \'...δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, δεν....\'
  Αναρωτιέμαι ποιος βάζει τα κριτήρια.
  Δηλαδή οι αστυνομικοί της Ν. Υόρκης που έτυχε προσωπικά να δω και από κοντά μετά από επίσκεψη μου, που έχουν τατουάζ και είναι και πραγματικά \'κομάντο\' δεν θα έπαιρναν θέση στο \'σώμα\'...
  Όπως και αν κάποια δικά μας παλικάρια από πρώην Ο.Υ.Κ. έχουν τατουάζ δεν θα προσληφθούν...
  Ότι να\'ναι!

 3. avatar fire40

  Ο Μιχάλης φαίνεται να χρωστάει χάρες από παλιά και είπε μιας και είμαστε (εδώ γελάνε) στα πράγματα ας ξεπληρώσουμε το χρέος, τόσους ψήφους θα πάρουμε! Και τώρα σοβαρά η ΕΛΑΣ δεν έχει ανάγκη από ειδικούς φρουρούς έχει ανάγκη από αναδιάρθρωση του ήδη υπηρετούντος προσωπικού. Αν φύγουν από κάτι πεταμένους πρώην κομματόσκυλους οι φρουροί που περισσεύουν αμέσως μαζεύονται οι περισσότεροι απ\'αυτούς που προσέλαβε.

 4. avatar Remaloskilo

  Δηλαδή δεν μας φτάνουν όλοι οι τεμπέληδες που πληρώνουμε να βάλουμε και άλλους. Επίσης και τα κριτήρια είναι αυστηρά να μην έχει τατουάζ και όχι να μην τρελός ή ηλίθιος που σκοτώνει 15χρονα παιδιά. Είμαστε πολύ μπροστά.

  1. avatar τριαλαρο

   τεμπέληδες που ρισκάρουν την ζωή τους σε πολλές περιπτώσεις για το δικό σου απο τέτοιον για 700 ευρώ τον μήνα ξέρεις πολλούς????

  2. avatar Νομίζω είσαι υπερβολικός…

   ... εγώ χαίρομαι να βλέπω χαμογελαστά νέα παιδιά με ωραίες μπλε στολές καο καπελάκια να πίνουν την φρεντάρα τους δίπλα σε γυαλιστερές μηχανές αντί να χτυπάνε απλήρωτες υπερωρίες σε πάσης φύσεως ιδιωτικά κάτεργα όπως χιλιάδες συνομήλικοι τους. Λυπάμαι μόνο που δύο φορές τους είχα κόψει αυτήν την ευχάριστη παρέα για να τους αναφέρω ποινικά κολάσιμες πράξεις και να έχουν μηδαμινή διάθεση να ασχοληθούν ενώ μπορούσαν να επέμβουν.
   Χαίρομαι και όταν βλέπω στις μεγάλες λεωφόρους να βλέπω μεγάλα τρενάκια από μαύρα αυτοκίνητα και μηχανές με μπλε φωτάκια να κινούνται σαν παλαβά και να μου παίζουν φώτα να φύγω από τη μέση γιατί τώρα με τις προσλήψεις τα τρενάκια θα είναι πιο πολλά και πιο μακρυά και με σκληρή και έντιμή δουλειά μπορεί και εγώ να αποκτήσω ένα.
   Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει αντίστοιχες προσλήψεις στην υγεία αλλά γιατί να ταλαιπωρούμε 1500 παιδιά με το να αλλάζουν πάπιες σε γέρους? Καλύτερα έτσι!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει