Συνέντευξη Τύπου δίνουν σήμερα σπουδαστές στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας «δεκάδες περιστατικά νοθείας και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος από την κυβερνητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και οι Επιτροπές Αγώνα στο Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης θα παραχωρήσουν την συνέντευξη Τύπου στις 13.00 σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Για την κατάσταση στους σπουδαστικούς συλλόγους του ΑΤΕΙΘ και τα φαινόμενα νοθείας την ημέρα των σπουδαστικών εκλογών. Η ανάγκη δημιουργίας νέων αγωνιστικών συλλόγων. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει το ΜΑΣ σε αυτή την κατεύθυνση».

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στους σπουδαστικούς συλλόγους, με αποκορύφωμα τα περιστατικά της ημέρας των εκλογών, έρχονται να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση του ΜΑΣ ότι η κατάσταση στους σπουδαστικούς συλλόγους δεν μπορεί να διορθωθεί. Ότι έχει δημιουργηθεί η ανάγκη οι σπουδαστές που θέλουν να αγωνιστούν να δημιουργήσουν νέους αγωνιστικούς συλλόγους, που θα είναι εργαλεία στα χέρια τους για να διεξάγουν την πάλη τους, και όχι παραμάγαζα της κυβερνητικής παράταξης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: seleo.gr