Η πόλη αδειάζει, τα σχολεία έκλεισαν και οι παραλίες έχουν την τιμητική τους. Πριν κανονίσετε τις θερινές σας διακοπές φροντίστε να ανανεωθείτε και να βάλετε μικρές καλοκαιρινές πινελιές στον προσωπικό σας χώρο!

Φροντίστε να τοποθετήσετε έξυπνα αντικείμενα όπως αιώρες, φανάρια και κηροπήγια για να συνθέσετε ένα εντυπωσιακό τοπίο όπου θα περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο!

Διατηρείστε ένα φρέσκο αέρα ολόκληρο το έτος και δείτε το σπίτι να αλλάζει, να είναι φιλόξενο και να εντυπωσιάζει εσάς και τους φίλους.

Κρεμαστή αιώρα

Σκεφτείτε ένα δροσερό σπίτι, με όμορφη διακόσμηση, έπιπλα από φυσικά υλικά και μια αιώρα να στέκει και να περιμένει να τη χρησιμοποιήσετε!

Επιλέξτε ανάμεσα στα αμέτρητα χρώματα και σχέδια από τις αιώρες καθίσματα και δώστε το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ στον προσωπικό σας χώρο.

Η νέα τάση στη διακόσμηση το απαιτεί! Φτιάξτε την απόλυτη Tiki γωνία χαλάρωσης και ξεκούρασης με αυτόν τον πρωτότυπο και στιλάτο τρόπο.

Το μόνο που σας μένει είναι να διαλέξετε ένα καλό βιβλίο, να βάλετε μια καλοκαιρινή μουσική και να ζήσετε το σπίτι σας αλλιώς!

Φαναράκια διακοσμητικά

Από τη διακόσμηση του χώρου δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν διακοσμητικά φαναράκια από φυσικά υλικά όπως το μπαμπού και το ξύλο αλλά και μεταλλικά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για κεριά ή για ρεσώ.

Τοποθετήστε φανάρια ή κηροπήγια στο χώρο και συνθέστε μια ειδυλλιακή εικόνα, απολαύστε την ενέργεια τους και συνθέστε γωνίες μέσα στο χώρο δίνοντας έμφαση σε αυτές.

Δίπλα από την αιώρα, πάνω σε κάποιο καφάσι, κάτω έναν όμορφο διακοσμημένο τοίχο το αποτέλεσμα θα ολοκληρωθεί και θα εντυπωσιάσει. Μέσα η έξω από το σπίτι σίγουρα το φανάρι θα μαγνητίσει το βλέμμα, θα δημιουργήσει όμορφα σχήματα στους τοίχους και η φλόγα θα σας ταξιδέψει νοητά.

Ρομαντικό στυλ διακόσμησης

Επιλέξτε σετ τραπεζαρίας ή σαλόνια βεράντας με ρομαντική διάθεση και δώστε σημασία στο υλικό κατασκευής τους έτσι ώστε τα έντονα καιρικά φαινόμενα να μην σας απασχολήσουν ποτέ ξανά. Μπορείτε να συνδυάσετε την αισθητική και την άρτια κατασκευή επιλέγοντας έπιπλα μεταλλικά ή κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

Ένα τραπέζι με καρέκλες Ζαππείου είναι μία από τις προτάσεις μας για να έχετε πάντα ένα νοσταλγικό και ρομαντικό αέρα στον εξωτερικό χώρο. Συνδυάστε το με βάζα vintage σε έντονα χρώματα και διακοσμήστε το με υφασμάτινα λουλούδια της επιλογής σας δίνοντας έτσι ένα ανθισμένο αποτέλεσμα ολόκληρο το χρόνο.

Φωτιστικά οροφής ψάθινα

Η νέα τάση της μόδας στη διακόσμηση είναι τα φυσικά υλικά. Ψάθα, ξύλο, σχοινί, βαμβάκι είναι κάποια από τα υλικά που μπορείτε να εντάξετε στο χώρο και να σας προσφέρουν τη ζεστασιά τους αλλά και την υψηλή αισθητικής τους.

Σκεφτείτε ένα μονόφωτο φωτιστικό οροφής από ψάθα να στέκει πάνω από την κεντρική τραπεζαρία. Θα δώσει αυτόματα στο δωμάτιο έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας. Τα φυσικά υλικά ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαιρινό σκηνικό και μπορούν να συνθέσουν ένα shabby chic σπίτι με τη βοήθεια και των κατάλληλων επίπλων.

Αντικείμενα Φενγκ Σούι στον κήπο σου

Τί πιο όμορφο από το να χαλαρώνεις στον κήπο ή στη βεράντα και να ακούγεται τρεχούμενο νερό; Με ένα συντριβάνι feng shui μπορείτε να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο και ταυτόχρονα να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μικρά ή μεγάλα με διαφορετικά σχέδια και σχήματα, οι επιλογές πολλές ανάλογα τις ανάγκες που υπάρχουν.

Διαθέτουν φωτισμό που θα συμπληρώσει και θα απογειώσει την αισθητική του χώρου. Μπορεί αν συνδυαστεί και με διακοσμητικά γλυπτά του Βούδα και να δημιουργήσετε μια γωνία ευημερίας και χαλάρωσης!

Τα βήματα είναι απλά για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε μια όαση για ξεκούραση και χαλάρωση. Βρείτε το στυλ διακόσμησης που σας ταιριάζει και επιλέξτε  αντικείμενα με αυτόν το γνώμονα.

Τολμήστε να συνδυάσετε αντικείμενα όπως δίσκους σερβιρίσματος vintage, κασπώ, γλάστρες και καλάθια με υφές και χρώματα έτσι ώστε ο χώρος σας να μετατραπεί σε ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος για τις ηλιόλουστες μέρες του έτους.

Είναι πολύ όμορφο να μπορείτε να απολαύστε κάθε σπιθαμή του προσωπικού σας χώρου έχοντας το διακοσμήσει με το δικό σας μοναδικό στυλ.