Συγκινεί με την ανάρτησή του στο Facebook για την απώλεια της γυναίκας που εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα και βρήκε τραγικό θάνατο πηδώντας από τον πρώτο όροφο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για να αποφύγει έλεγχο, ο Χάρης Μοβσεσιάν.

Μια ανάρτηση που φέρνει στο φως κάποια στοιχεία της προσωπικότητας ενός ανθρώπου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων στο σημείωμά του «… για 5 συνεχόμενα χρόνια είχε αναλάβει τη φροντίδα του, κατάκοιτου από βαρύτατο εγκεφαλικό, πατέρα μου ο οποίος πέθανε το 2002.
Ευγενέστατη, φιλότιμη, ευχάριστη, πάντα γελαστή, αξιαγάπητη. Γίναμε εύκολα φίλοι. “Τον αδελφό σου κι εσένα σας νοιώθω σαν αδέλφια μου” μου έλεγε σ’ ένα μνημόσυνο όπου συναντηθήκαμε, πριν δυο βδομάδες. Ταλαιπωρημένη κοπέλα. Δούλεψε σκληρά. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τη δύσκολη δουλειά της φροντίδας ηλικιωμένων. Δεν κράταγε σχεδόν τίποτα για τον εαυτό της. “Για τα παιδιά και για τα εγγόνια” έλεγε… “Σε 2-3 χρόνια, θα γυρίσω, να τα χαρώ κι εγώ”…

Αναλυτικά η ανάρτηση

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.