Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που έχει σημαντική καριέρα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση για εκείνους που δεν το θυμούνται υπήρξε για πολλά χρόνια εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ χωρίς να είναι δημοσιογράφος όταν ο τότε διευθυντής της, Μάνος Χατζιδάκις προωθούσε για τη συγκεκριμένη θέση ηθοποιούς αντί των δημοσιογράφων.

Στο παρελθόν πρωταγωνιστούσε στο «Δις Εξαμαρτείν» ενώ εμφανίστηκε και στις «Τρεις Χάριτες» και πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά ήταν το «Αμάρτημα της μητρός μου» για το οποίο πήγε στα δικαστήρια για να πληρωθεί.

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην θεατρική παράσταση «Βάλτον υπουργό στην πρίζα» και είναι πολύ χαρούμενος για αυτή του τη συνεργασία. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την παραγωγή της σειράς για την οποία ενώ δούλευαν, όπως λένε οι ηθοποιοί, δεν πληρώνονταν. Γι’ αυτό και αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό. Πολλές φορές κι εκείνος αναγκάζεται να βγάζει, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, από τα έτοιμα, για τα οποία εργάστηκε σκληρά προκειμένου να αποκτήσει. Τονίζει όμως ότι ουδέποτε υπήρξε πλούσιος. Παρά τις ανησυχίες του όμως, προσπαθεί να μην πέφτει ψυχολογικά και κατ’ επέκταση να μη χάνει το χαμόγελό του. «Υποχρεώνω τον εαυτό μου να είναι αισιόδοξος» λέει και τονίζει ότι στην περίπτωση που του προσφέρονταν καλά χρήματα δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση να εμφανιστεί σε ξένη παραγωγή.

Θα συμβούλευε πάντως τους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική αλλά θα τους τόνιζε ότι είναι καλύτερο να έχουν και μία εναλλακτική δεδομένης της δυσκολίας του επαγγέλματός τους.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».