Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο οι νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.